MKT SERWIS Mielec - prośba o opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kula_krk_
    Classic
    • 2012
    • 12

Znalazłem silniki Alltracka

Front-wheel drive standard
    1.8 TSI - 118 kW / 160 PS (6-speed)
    2.0 TDI - 103 kW / 140 PS (6-speed, BMT)
    All-wheel drive / 4MOTION standard
    2.0 TSI - 155 kW / 210 PS (6-speed DSG)
    2.0 TDI - 125 kW / 170 PS (6-speed DSG, BMT)
    All-wheel drive / 4MOTION as option
    2.0 TDI - 103 kW / 140 PS (6-speed, BMT)
    1.8 TSI with 118 kW / 160 PS

2.0 TSI DSG 4motion będzie hit?
  • b8tz
    Rider
    • 2011
    • 368

Proszę o opinie n.t. ASO w Mielcu - MKT Serwis. Zamierzam tam jeździć swoim samochodem na przeglądy.

Komentarz

• marektbg
      Elegance
      • 2010
      • 861

Kupiłem tam furę - salon spoko - bardzo byłem zadowolony z szybkiej i profesjonalnej obsługi i był to jedyny salon w promieniu 100km od Tarnobrzega, który miał ochotę na konkretne negocjacje. Ja jeszcze po zakupie u nich nie byłem - bo przegląd na razie wypada mi na 6/2012 lub za 12kkm

Komentarz

• b8tz
        Rider
        • 2011
        • 368

marektbg, to ile przejechałeś swoim samochodem? Mnie stuknęło już 5000km.

Komentarz

• b8tz
          Rider
          • 2011
          • 368

Mogę coś powiedzieć na temat MKT SERWIS, gdyż zdażyło mi się być tam dwa razy:
          1. Bardzo przyzwoita cena za roboczogodzinę.
          2. Jeszcze bardziej przyzwoita cena za naprawy pozaprzeglądowe - choć te będę robił sam.
          3. Bez problemu obsłużono mi autko na moich materiałach.
          4. Nie było problemu, gdy kazałem zostawić zabity filtr powietrza, twierdząc że wymienię go sam.
          5. Szybkie załatwienie sprawy napraw gwarancyjnych.
          6. Umyte auto po naprawie gwarancyjnej - choć od razu powiedziałem że myć nie muszą jeśli będą mieli duże obłożenie napraw i nie będzie czasu na mycie. A co jakości mycia - auto czyste z zewnątrz, wymyte dywaniki i ODKURZONE w środku. Zdziwiło mnie to, że auto jest na prawdę bardzo ładnie wysprzątane - na myjni za taką usługę trzeba zapłacić ok 40 zł. A tutaj - gratis. Mam porównanie do ASO w Rzeszowie - tam zawsze mówię żeby auta nie myć - bo robią to na odp...... A może to tylko mój problem bo tam serwisuję same czarne...
          7. Auto zastępcze - też bez żadnego problemu

Podsumowując - wolę nie jeździć do ASO, ale jeśli będę musiał - to raczej do Mielca!

Komentarz

Pracuję...